Cvjećarnica Flowers With Love nudi Vam veliki izbor cvjetnih aranžmana, vjenčanih buketa, uređivanje sala za vjenčanje  i ostalih poklona za različite prigode. Na Vaš zahtjev proširili smo spektar usluga te u naš asortiman dodali i različite poklone za novorođenčad, krunice s imenom, torte od pelena, dekoriranje cipela i drugo.

Pod našim vodstvom za Vas organiziramo različite radionice putem kojih svoje znanje želimo prenijeti na Vas. Svoje poslovanje proširujemo sa stalnom edukacijom u kategoriji cvjetnog dizajna, a naše najveće zadovoljstvo ste upravo Vi, naši klijenti.

Darovati cvijet ili buket cvijeća predstavlja simboliku, a ona ovisi o vrsti cvijeća kojeg poklanjamo. Flowers With Love će s Vama pronaći jedinstveni buket za voljenu osobu i pružiti Vam čarobne trenutke.

Posjetite našu cvjećarnicu Flowers With Love na Kolodvorska 5, 10314 Križ Novoselec ili nam se obratite na  broj 091/545-4716, a možete nam se i obratiti na našoj Facebook stranici „Cvjetna galerija Flowers With Love“.

Za Vas stvaramo samo srcu najljepše trenutke.                                          

Vaša Cvjetna galerija Flowers With Love